recept på smarriga chokladkakor (20-40 st)
Kategori: Recept
5 dl florsocker
1/4 tsk salt
2 2/1 dl kakao
4 äggvitor
2 tsk vaniljsocker
75 gram hackad mjölkchoklad
Ställ ugnen på 175 grader.
Vispa ihop alla ingredienserna i en bunke.
Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård-utan bara krämig.
Tillsätt mer florsocker/kakao om det är för lös. Och droppvis med vatten om den är för hård. Rör sedan ner den hackade chokladen.
Klicka sedan ut smeten på en plåt till lagom stora kakor. Ställ in plåten i mitten på ugnen-i cirka 8 min (lite mer om du gör större kakor.)
Låt svalna innan du tar bort dom från plåten.
Lycka till hälsningar Greta och Nora.r
Kakbakaren säger:
Tack för recept!!!!♥️♥️♥️
Lollovisa säger:
Ja typ! Ni skriver liksom på bloggen att ni ska ha en chatt pch så får man skriva och fråga frågor till er!!!!
Sanna säger:
Det låter som ett gått recept ska prova det imorgon!